Breaking news

Constănțenii merg pe mâna unei femei pentru construcția unei Noi Românii

loading...

Mirea Stela Alina a fost aleasă sâmbătă, Președinte al Partidului Noua Românie – Organizația Constanța. Timp de patru ani, Constănțeanca va conduce Organizația PNR Constanța.

biroul executiv pnr constantaPNR Constanța are de azi și președinte și Birou Executiv Local. Cei șapte membri ai Biroului Executiv Local, structura de conducere a Organizației PNR Constanța, au fost aleși sâmbătă, la Constanța în cadrul Adunării Generale Locale, prin vot secret cu buletine de vot.

Pentru funcția de Președinte PNR Constanța și-au depus candidatura: Andreea Dumitru Ibrahim, Ghiulden Ismail, Mirea Stela Alina și Radu Albotă. Membrii Adunării Locale de la Constanța au ales prin vot secret ca pentru următorii patru ani de zile să fie coordonați de Mirea Stela Alina, în calitate de Președinte.

Ghiulden Ismail a reușit să-și convingă colegii să o voteze în funcția de vicepreședinte al Organizației PNR Constanța pentru următorii patru ani.

Liviu Ciurescu a fost ales în funcția de secretar General. În timp ce Florin Cătălin Iacob a fost ales în funcția de trezorier al PNR Constanța.

Biroul Executiv Local a fost completat cu trei membri ai Adunării Generale Locale, aleși prin vot. Elena Cârneală, Nicoleta Mirea și George Budur vor reprezenta Adunarea Generală Locală de la Constanța în Biroul Executiv Local, timp de patru ani.

Organizația PNR Constanța are sediul pe Bulevardul I.C. Brătianu numărul 81.

organiatia pnr constanta

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata