Breaking news

Cătălin Ivan, suspendat 12 luni din PSD

loading...

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost suspendat marți, din PSD, de către conducerea Organizației sector 1 din București, pentru o perioadă de 12 luni.

catalin ivanCătălin Ivan susține că decizia conducerii PSD Sector 1 este nestatutară întrucât el este membru al Partidului Social Democrat în comuna ieșeană Dobrovăţ.

Europarlamentarul susține că doar organizația din comuna ieșeană putea dispune suspendarea lui din PSD.

“Eu nu ştiu cum m-au suspendat din partid cei de la PSD sector 1, câtă vreme sunt membru la PSD Dobrovăţ. Adică m-au suspendat dintr-o calitate pe care n-o aveam. Sunt înscris de ceva timp la PSD în comuna Dobrovăţ, unde primar este colegul de partid Cătălin Martinuş, un om cu care am relaţii foarte bune”, a spus Cătălin Ivan.

Europarlamentarul susține că el nu va pleca din PSD și că va lupta în continuare cu cei care vor să-l dea afară din partid pentru a-l împiedica să candideze la șefia PSD.

“Mă voi lupta cu ei în continuare. Nu plec din PSD. Ei fac orice să nu candidez la congres. Dacă nu voi fi eu cel care va candida, vor fi alţii care vor prelua proiectul, iar acest proiect va fi câştigător”, a declarat Cătălin Ivan.

Decizia suspendării lui Cătălin Ivan din PSD sector 1 ar urma să intre în vigoare doar dacă va fi validată în cadrul Consiliului Naţional al PSD din 20-21 martie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata