Breaking news

Candidatura lui Ponta la prezidențiale, contestată din nou la CCR

loading...

Alți doi români a contestat la CCR, candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014. Sâmbătă alți doi români au contestat candidatura premeirului. Și candidatura Monicăi Macovei a fost contestată la CCR. Însă judecătorii au respins pe bandă rulantă contestațiile.

victor ponta - alegeri prezidentialeIrina Tomescu și Călin Constantin au contestat la Curtea Constituțională, candidatura premierului Victor Ponta la alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2014.

Cele două contestații vine după ce sâmbătă Marin Duță și Robert Dragomirescu au depus la CCR, câte o contestație privind candidatura lui Victor Ponta la funcția de președinte al României.

Din fericire pentru Ponta, toate cele patru contestații au fost respinse de judecătorii CCR.

În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a respins contestaţiile formulate de Irina Tomescu și  Călin Constantin, privind înregistrarea candidaturii domnului Victor-Viorel Ponta la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2014”, se arată în comunicatul de presă al CCR, remis exclusivNEWS.ro.

Și Monica Macovei a fost contestată la CCR de către Toma Corneliu. Și în acest caz, CCR a respins contestația.

În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a respins contestaţia formulată de domnul Toma Corneliu privind înregistrarea candidaturii doamnei Monica Macovei la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2014. Hotărârea este definitivă  şi se comunică Biroului Electoral Central”, se mai arată în comunicatul de presă al CCR.

Marți a fost ultima zi în care candidații își puteau înregistra candidaturile la Biroul Electoral Central, care are la dispoziție 24 de ore pentru a le valida sau invalida. 14 români și-au depus dosarul de înscriere în cursa prezidențială.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata