Breaking news

Călin Popescu Tăriceanu își face partid și candidează la prezidențiale

loading...

Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt demisionar din PNL, a anunțat miercuri seară la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, că va înființa un nou partid și că va candida la prezidențiale.

calin popescu tariceanu - presedinteVești proaste pentru Antonescu. Îl va avea ca rival în alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu, fost lider al PNL și premier al României.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat miercuri seară la Antena 3, că mâine va lansa un nou partid politice se va numi Partidul Reformator Liberal și că foarte mulți membrii ai PNL și-au arătat interesul de a i se alătura acestui proiect.

Mă interesează să candidez la prezidențiale din partea USL-ului. Știu că există o dorință a lui Ponta să reclădească aceasta Uniune. Eu cred ca USL are nevoie de o componentă puternică liberală. Voi anunța mâine o nouă formațiune liberală. Nu doar pentru cei care sunt nemulțumiți în PNL, ci pentru toți care vor să dea un nou suflu USL-ului.. Se va numi Partidul Reformator Liberal”, a spus fostul premier.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că acest partid își propune să refacă USL și împreună cu PSD, să fie susținut în alegerile prezidențiale din toamnă. Întrebat de Mihai Gâdea, dacă în cazul în care ajunge în turul doi la prezidențiale, cu crin Antonescu, îl poate învinge, Tăriceanu a spus: Categoric DA.

Cât privește vizita lui de azi la Palatul Victoria, Tăriceanu a spus că: Eu nu am negociat cu premierul pentru că nu aveam ce negocia, am mersă să văd dacă există un dram de înțelegere să putem schimba ceva.

Cristian David și Radu Stroe, și-au manifestat intenția de a i se alătura lui Călin Popescu Tăriceanu.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Praful sa se aleaga de acest partid de rahat inca dinainte sa se formeze !!! JOS CU TOTI … LA PUSCARIE CU TOTI POLITICENII !!! PUNCT.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata