Breaking news

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL

loading...

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL, la câteva ore după ce a mers la Palatul Victoria ca să negocieze cu Victor Ponta, rămânerea partidului în USL și în Guvern.

calin popescu tariceanu demisie pnlCălin Popescu Tăriceanu, fost președinte PNL și premier al României în perioada 2004-2008, și-a dat miercuri, demisia din Partidul Național Liberal. Tăriceanu a mers miercuri să negociere cu Victor Ponta, în numele PNL, rămânerea în USL.

Sunt un vechi membru al PNL de 24 de ani şi voi continua să rămân alături de marea familie liberală, dar nu voi accepta decizia luată ieri, dar eu apreciez că ea a fost luată pe baza unor afirmaţii false furnizate colegilor mei. Am vorbit în această dimineaţă cu premierul Victor Ponta că doreşte să continue proiectul USL şi mi-a dat asigurări că doreşte să continue proiectul USL în actuala formă. Îi cer preşedintelui PNL să revină în USL. Îi voi cere premierului Victor Ponta să-şi ceară toate angajamentele luate faţă de PNL, menţinerea poziţiilor PNL, susţinerea unui candidat liberal la Preşedinţia României. Mă voi duce azi să mă întâlnesc cu premierul Victor Ponta.“, a spus Miercuri într-o conferință de presă, Călin Popescu Tăriceanu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora a confirmat că Tăriceanu și-a depus demisia la Filiala Sector 1 a PNL.

Este a doua demisie pe ziua de azi, din PNL, după ce a fostului Ministru pentru Românii de Pretutindeni, Cristian David, care a decis să plece din partid după ce DNA a început urmărirea penală pentru fals și us de fals.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata