Breaking news

Boc către popor: dați un leu pentru guvernul meu

loading...

Culmea tupeului și a nesimțirii!!! Emil Boc vrea să facă rost de bani tot de la popor. În speță guvernul stă cu mâna întinsă la popor și le cere să doneze un leuț ca să scoată țara din criză.

bocGuvernul a publicat în Monitorul Oficial modalităţile prin care românii pot dona bani  într-un cont special pentru a ajuta ţara să iasă din criză. Practic, oricine poate depune bani, în contul 20.37.01.02, deschis la Trezoreria statului, conform realitatea.net.

Oamenii de faceri, cei care ar avea de unde să facă gesturi de solidaritate pentru stat, spun că măsura nu va avea niciun efect economic.

“Ni s-ar părea mult mai interesant ca Guvernul să nu se concentreze pe un fond de pomană, ci pe un fond care să ducă la dezvoltare economică. Un fond de investiţii strategic, după modelul pe care l-a adoptat Franţa“, a declarat secretarul de stat al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, Cristian Pârvan.

Nici sindicaliştii nu văd cu ochi buni ideea autorităţilor de a strânge bani la buget din donaţii. “Mi se pare chiar o aberaţie, o joacă politică de imagine, pe care o fac cei care ne conduc astăzi“, a spus Dumitru Costin.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    Chestia asta este deja PREA DE TOT …. PANA UNDE MERGE NESIMTIREA ??? DACA AS STII CA BASESCU SI BOC DIN BANII DONATI IN CONTUL DE MAI SUS ISI IAU LUMANARI SI SICRIE SI SE DUC DRACULUI PE BUNE CA LE-AS DA NISTE BANUTI NUMA SA-I VAD ” DEAD & BURRIED ” !!!

  2. delia spune

    ROMANILOR NU CADETI SI IN ACEASTA CAPCANA A PARLAMENTARILO NOSTRI HOTI !!!!
    PT CA ACESTI BANI SIGUR VOR FI UTILZATI PT VILE CU PISCINA SI MASINI DE LUX ….
    ORCUM SPER CA ATI INTELES SI VOI ….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata