Breaking news

Băsescu îi mai dă 60 de zile lui Boc

loading...

Traian Băsescu acordă Guvernului, un termen de 60 de zile pentru ca aplicarea măsurilor de austeritate şi a programului de restructurare să-şi dovedească eficienţa, au declarat surse participante la întâlnirea Băsescu-PDL, de la Snagov, după care urmează remanierea de toamnă.

Traian BasescuÎn schimbul perioadeidî de grație de 60 de zile, Băsescu a cerul  Guvernului  să desfiinţeze agenţiile care nu au corespondent în UE. De asemenea și numărul consilierilor personali va fi limitat la doi şi că şeful statului ar fi spus că nu este momentul să fie comasate ministere. Argumentul lui Traian Băsescu a fost acela că un astfel de demers implică modificarea structurii Cabinetului şi deci un nou vot în Parlament, riscant având în vedere scorul strâns de la moţiunea de cenzură.

Conform surselor citate, preşedintele a mai invocat, pentru reducerea cheltuielilor bugetare, şi posibilitatea excluderii din categoria celor de utilitate publică a unor ONG-uri care nu şi-au dovedit eficienţa.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    O intrebare … :
    PE BASESCU CHIAR NU-L IMPUSCA NIMENI ?!?

  2. Ilie Cristian spune

    La asta ma gandeam si eu…e nu am eu banii necesari ca se platesc astfel de angajati.Dar nu o platii nimeni un xyz ca sa faca curatenie in guvernul asta corupt?Fara glont vad ca astia nu cad!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata