Breaking news

Băsescu dă ”indicații” prețioase judecătorilor Curții Constituționale

loading...

Conștient de faptul că legile guvernului privind tăierile salariale vor ajunge pe masa judecătorilor de la Curtea Constituțională, la sesizarea opoziției, Traian Băsescu le-a spus, judecătorilor CC prezenţi la ceremonia de învestitură în funcţie a lui Petre Lăzăroiu, că le urează succes în activitate în contextul în care, în perioada următoare, vor avea de luat “decizii importante” legate de ieşirea României din criza economică.

Traian BasescuPetre Lăzăroiu şi-a depus jurământul, la Palatul Cotroceni, pentru mandatul de nouă ani de judecător la Curtea Constituţională. La eveniment au participat preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Roberta Anastase şi Mircea Geoană, dar şi cinci dintre judecătorii CC, printre care şi preşedintele interimar, Ion Predescu.

El i-a urat succes şi lui Petre Lăzăroiu în mandatul de nouă ani pe care acesta îl are de îndeplinit.

Preşedintele a menţionat că în această perioadă nu a putut să nu se grăbească în ceea ce priveşte desemnarea din partea Preşedinţiei a unui judector la CC.

PSD și PNL vor ataca la Curtea Constituțională pachetul de legi propus de guvern, dacă executivul nu va fi demis în urma moțiunii de cenzură.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata