Breaking news

Băsescu a pus-o pe Ioana Băsescu să înregistreze la OSIM ”Mișcarea Populară”

loading...

Băsescu a declarat la TVR 1, că el a trimis-o pe Ioana Băsescu la OSIM pentru înregistrarea mărcii ”Mișcarea Populară”.

Băsescu a pus-o pe fiica cea mare să înregistreze Mișcarea Populară la OSIM.

Acest proiect poate exista, dar nu în sensul la ceva ridicol. Nu o să găseşti partide imaculate, nu se poate. Eu cred că trebuie pregătită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. De aceea am şi rugat-o pe fiica mea să înscrie la OSIM. Preventiv, trebuie să gândeşti politic. Este posibil să se creeze o alianţă“, a spus Băsescu la TVR 1.

Marca ”Mișcarea Populară” a fost înregistrată pe 13 septembrie la OSIM de către fiica președintelui României, Ioana Băsescu.

Încă din luna aprilie Ioana Băsescu a solicitat OSIM, înregistrarea acestei mărci.

Președintele PDL Dolj, Radu Berceanu a avut dreptate când a afirmat că Ioana Băsescu nu a înregistrat marca la OSIM de capul ei ci a fost pusă de Băsescu.

Analiștii politici spun că Mișcarea Populară va reuni mai multe partide printre care PDL, UNPR , PER , PNG și chiar Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu. Alinața fiind o replică la USL.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    _I_ – pt tine si ai tai basescule … !!! DRACU SA VA IA !

  2. Cristian Ilie spune

    Manipulare in masa Liviule…nu te-ai prins? Se stia din spusele domnului Corneliu Vadim Tudor si din scepticismul lui Tudor Barbu fata de acest nou partit, ca Dan Diaconescu are in spate o putere mare, precum cea a sefului de stat… Basescu. Strategia a fost menita sa rupa o masa de oameni din potentialii “votantii” ai PRM-ului si sa-i indrepta catre “partidul lui Dan Diaconescu”, astfel PRM-ul sa poata fi invins la urmatoarele alegeri.
    Vadim Tudor presedinte! S-a aratat pentru a mia oara ca, cuvintele lui sunt sfinte si ca are mereu dreptate. Acum se arunca dinou cu zvonuri eronate (precum ca Vadim Tudor are paranoia) pentru a decredibiliza acest partid care in 21 de ani nu a fost la conducere…PRM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata