Breaking news

Aproape 16% dintre moldoveni ar vota cu PRM la viitoarele alegeri parlamentare

loading...

Conform celui mai recent sondaj de opinie realizat de S.V. Research Group, în intervalul 14-17 iulie,  Partidul România Mare și-a dublat procentul de alegători de la 8,7 la 15,4%, scrie site-ul exploziv-news.ro.

vadim8Potrivit sondajului de opinie, de la dezbaterea în Parlament a moțiunii de cenzură și până în prezent, alianța PSD+PC a crescut nesemnificativ, de la 30, 4 % la 30,7 %. Pe locul doi a trecut PNL cu 23,5 % ( față de 23,3 % cu două săptămâni în urmă ), devansând  PDL, care este în cădere liberă de la 26,8 % în urmă cu două săptămâni, la 19,4 % acum.

PRM cu 15,4 %  se situează pe locul 4, dublându-și procentul. UDMR  rămâne cu aceleași 5,6 %. UNPR se încadrează tot sub marja de eroare a sondajului  1,4-1,8 %.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 2.334 persoane din 63 de localităţi  din Moldova, având o marjă de eroare de +/-1,8 %.

loading...
2 Comentarii
  1. ARMIN spune

    VADIM PRESEDINTE!

  2. Ilie Cristian spune

    Daca va fi Vadim presedinte, ne va da ce altii ne-au luat in toti acesti 20 de ani..lumea s-a saturat de minciuni si regizari politice (pentru a ne capta atentia)…lasati-o moarta ma cu manipularea prin televiziuni ca numai tine..daca se va afla ca si Dan Diaconescu face parte din acest mizerabil joc politic(ca si in cazul Madalinei Manole) furia poporului se va dezlantuii mai rau ca niciodata si vom fi mai agresivi decat au fost argentinienii in revolutia din 2001(bravo lor ca au reusit sa distruga cuibul mafiot).Afalati mai multe pe http://www.ziarultricolorul.ro/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata