Breaking news

Antonescu le-a dat mandat miniștrilor PNL să se opună în Guvern împotriva ordonanței TVR și a desființării MȚR

loading...

Crin Antonescu le-a dat mandat celor nouă miniştri ai PNL ca să se opună astăzi în şedinţa de guvern adoptării ordonanţei de urgenţă de modificare a Legii TVR și cea privind desființarea Muzeului Țăranului Român.

ponta - antonescu - pnlPNL nu vrea ordonanță de urgență prin care să fie pusă o conducere interimară la TVR și nici comasarea Muzeului Antipa cu Muzeul Țăranului Român.

Drept urmare asmute miniștrii PNL împotriva premierului Ponta, pentru a-l bloca pe acesta ca să nu poată adopta cele două ordonanțe.

Numai că Ponta o ține pe a lui și spune că altă soluție nu există: Aici nu este vorba de PSD sau PNL, de Crin sau de mine, ci de faptul că o instituţie publică trebuie să funcţioneze.

Totul pare să fi fost premeditat de PSD pentru a-și putea pune omul la TVR, după ce marți parlamentarii social democrați au dat bir cu fugiții de la votul de învestitură a lui Rareș Bogdan.

I-am spus domnului Ponta că aşa ceva nu se face…că nu mai are rost. I-am spus că televiziunea este în momentul de faţă într-o situaţie critică, că este o instituţie decapitată şi că varianta domniei sale de a da o ordonanţă mâine mi se pare inacceptabilă. Nu putem să mai dăm a nu ştiu câta ordonanţă prin care să modificăm o lege, doar pentru că parlamentarii unui partid au fugit de la vot. Mai bine cheamă din nou parlamentarii mâine să ne pronunţăm prin vot”, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

Senatorul Puiu Haşotti, fost ministru al Culturii, îi cere premierului Ponta să nu desfiinţeze Muzeul Ţăranului Român, el comparând o eventuală decizie în acest sens cu dărâmarea bisericilor de către Nicolae Ceauşescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata