Breaking news

Antonescu: Băsescu face pe dracu în patru să aibă un interimar pe care să îl poată controla

loading...

Președintele senatului, Crin Antonescu a spus luni că Băsescu se zbate să nu îl lase pe el ca președinte interimar și de aceea a mers la Curtea Constituțională.

Antonescu a spus luni că Traian Băsescu nu este bucuros că a fost suspendat și nu e împăcat cu ideea că el va fi președintele interimar al României.

”Era dreptul domniei sale, pentru că era, să spunem așa, petentul, dânsul făcuse sesizarea și dacă mă întrebați, cred că domnul Traian Băsescu nu e deloc încântat de această suspendare, cred că a vrut să obțină sau ar vrea să obțină de la Curte fie invalidarea suspendării, fie invalidarea alegerii celor 2 președinți ai Camerelor, pentru că domnul Băsescu are în mod evident o mare problemă cu interimatul. Traian Băsescu a vorbit însă despre un week-end pe care îl va petrece în mijlocul familiei și știți cu toții că nu l-a petrecut în mijlocul familiei, ci tot la vechiul loc de muncă. Iarăși, e problema domniei sale, dar m-ați întrebat ce cred. Cred că Traian Băsescu dorește să facă “pe dracu în patru”, cum se spune în popor, dacă tot  e suspendat, să nu existe un interimar pe care să nu îl poată controla, de genul domnului Vasile Blaga”,a spus Crin Antonescu.

Șeful Senatului a spus că în cazul în care Băsescu nu este demis de popor la referendum, el își va da demisia din toate funcțiile deținute și se va retrage din politică.

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata