Breaking news

65% dintre români ar vota pentru demiterea lui Băsescu

loading...

Conform celui mai recent sondaj de opinie realizat de IPP Research, 65% dintre români ar vota pentru demiterea lui Traian Băsescu din fruntea de președinte al României.

basescuBăsescu e în picaj liber în sondaje la fel și PDL, care a ajuns la 12%, în preferințele românilor. Sondajul relevă faptul că 65% dintre românii cu drept de vot ar vota pentru demiterea președintelui iar pentru păstrarea sa în funcţie ar vota 17%, iar alţi 18% nu s-ar duce la urne, transmite Realitatea TV.

Dacă ar fi să dea timpul înapoi şi ar putea vota din nou pe unul din cei trei candidaţi importanţi de la alegerile din 2009, românii l-ar alege pe Crin Antonescu – 43%, Mircea Geoană – 32% şi de Traian Băsescu – 19%.

PDL înregistrează o prăbuşire dramatică în opţiunile românilor. Şi ajunge la doar 12% – scor nemaiînregistrat de aproape un deceniu. PSD ocupa prima poziţie, cu 40%, urmat de PNL cu 26%, UNPR şi PRM cu câte şapte procente şi UDMR, cu cinci.

Sondajul a fost realizat de IPP Research în perioada  9- 16 iulie, pe un eşantion de 1040 de persoane şi are o eroare tolerată de +/- 3%.

loading...
3 Comentarii
 1. Ilie Cristian spune

  Basinosule, adica basescule..e timpul sa pleci o data.. ca mirosi a parfum de jaf si de crima.E timpul ca Vadim Tudor “sa va traga-n teapa” ca Vlad Tepes ticalosilor.

 2. Liviu spune

  Si eu as vota cu 1000 DE MAINI DACA AS PUTEA numa sa plece marinarul inapoi pe vas si sa se scufunde alaturi de partidul lui de vagabonti 😉 HAI BASESCU DUPA CEAUSESCU;)

 3. Cristo spune

  basescu nu i-ar fi ajuns nici la unghia mica lui Ceausescu, Liviule.Eu cred ca procentajul real ar fi 84%…sau chiar mai mult.Lumea nu ar mai vota nici cu PDL nici cu PSD nici cu PNL….vor vota cu PRM!

  VADIM PRESEDINTE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata