Breaking news

15 partide și 8 independenți candidează la europarlamentare în România

loading...

Românii sunt chemați la urne pe 25 mai pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul European pentru următorii cinci ani de zile. În competiția electorală se află 15 partide și opt candidați independenți.

alegeri europarlamentare si prezidentialeÎn urma tragerii la sorți, PDL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poziţia a doua este a PMP, urmat de UDMR, PSD-UNPR-PC şi PNL.

PRM ocupă poziția a şasea, poziţia şapte pe buletinele de vot va fi ocupată de Alianţa Naţională a Agricultorilor, poziţia a opta de Partidul Dreptăţii Sociale, iar poziţia a noua de Partidul Noua Republică.

Partidul Verde ocupă poziţia a zecea pe buletinele de vot, iar Partidul Forţa Civică poziţia a unsprezecea. Partidul Ecologist Român – poziţia 12, Partidul Alternativa Socialistă – 13, PNŢCD – 14 şi Partidul Poporului Dan Diaconescu – 15.

Poziţia 16 de pe buletinele de vot este ocupată de Georgiana Corina Ungureanu, urmată de Constantin Titian Filip, Dănuţ Liga, Paul Purea, Pericle Iulian Capsali, Peter Costea, Mircea Diaconu şi Valentin Eugen Dăianu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata