Breaking news

Zoli TÓTH continuă Revoluţia Bach in ShowBiz

loading...

Turneul Naţional Bach in ShowBiz realizat de Zoli TÓTH – cel mai neconvenţional promotor al muzicii de percuţie din România – continuă. Turneul a trecut de jumătate şi a repurtat succese extraordinare în şapte dintre cele 12 oraşe cuprinse în turneu.

zoli - percutieAlături de colegii săi din Zoli TÓTH Project – violonista Amalia Gîscă, violoncelista Flaminia Nastai şi percuţionistul Bogdan Pop – Zoli TÓTH a prezentat un show extraordinar cu muzică de J. S. Bach regândită de Adrian Enescu şi proiecţii 3D concepute de echipa Les Ateliers Nomad.

Până acum muzicienii s-au oprit la Ploieşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca şi Piteşti. Ritmurile extrem de versatile ale pieselor de Adrian Enescu şi experienţa concertistică vastă a lui Zoli TÓTH au dus la crearea unei fuziuni unice, energiile creatoare şi entuziasmul interpretativ completându-se perfect. La toate acestea s-au adăugat proiecţiile inedite gândite de echipa Les Ateliers Nomad, care au adus şi mai multă culoare show-ului.

”Mă bucur foarte mult că acest turneu m-a făcut să îmi aduc aminte de momentele frumoase din facultate, când cântam în ansamblul de percuţie condus de Maestrul Grigore Pop. Mi-am adus aminte de multe momente la fel de frumoase pe care le-am petrecut alături de SISTEM. Pot să aduc toată această informaţie la un loc şi să o pun în practică în acest proiect: Bach in ShowBiz”, a delcarat Zoli.

Teme celebre din muzica lui Johann Sebastian Bach se împletesc cu armonii care oferă o nouă perspectivă asupra geniului din epoca Barocă. Practic muzica sa rămâne la fel de expresivă indiferent de modul în care este reinterpretată. Adrian Enescu a încadrat perfect cele mai cunoscute teme ale muzicii lui Bach în piese scurte, care ajung astfel să spună o nouă poveste.

Până în 5 iunie, când evenimentul se sfârşeşte la Sala Radio din Bucureşti, turneul se mai opreşte la:

Braşov, Sala Patria – 23 mai, ora 19.00

Târgu Mureş, Palatul Culturii – 24 mai, ora 19.00

Sibiu, Sala Thalia – 25 mai, ora 19.00

Deva, Teatrul de Artă – 26 mai, ora 19.00

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata