Breaking news

Xonia începe 2016 cu un feat internațional. A lansat Dancing Kizomba alături de Alx Veliz – VIDEO

loading...

Xonia bifează la început de 2016 a doua colaborare internaţională!  A lansat pe 15 ianuarie, piesa ”Dancing Kizomba” alături de canadianul Alx Veliz, revelația anului 2015 în SUA.

Alx_Romania_SingleXonia a lansat un nou videoclip şi bifează pentru începutul lui 2016 o nouă colaborare internaţională cu Alx Veliz, un artist canadian ce a cucerit deja piaţa din SUA şi este susţinut de celebra publicaţie Billboard.

‘Dancing Kizomba’, este produsă în Canada în colaborare cu Medy Landia, şi este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz.

Videoclipul a fost filmat pe două continente, cel European şi cel American şi surprinde perfect atmosfera tipică de kizomba, stilul de dans ce a curpins studiourile de dans din întreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami.

Xonia este extrem de încântată de colaborare cu artistul canadian.

Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare şi mă bucur că o lansăm împreună. Mi-a plăcut soundul şi mi-a plăcut scenariul acestui clip! Provocarea a fost să învăţ noul stil de dans, kizomba şi sper să vă placă şi vouă!’, a declarat Xonia.

Kizomba este o premieră în România şi un stil de dans originar din Angola anilor ’90, fiind inspirat din mişcările senzuale de samba şi cu un ritm lent, dar extrem de romantic. Povestea spune că în scurt timp acest dans a devenit extrem de popular în toată lumea – din Rusia până în Canada, şi din Uruguay până în Statele Unite ale Americii, datorită stilului sexy şi ferm, împrumutat din tangoul argentinian.

Alx Veliz produce muzică încă din adolescenţă, iar creaţiile sale sunt inspirate de artişti internaţionali precum Michael Jackson şi este influenţat de genuri muzicale precum salsa, raggae şi hip-hop. Despre muzică lui tânărul artist declara: ‘Mi-a trebuit o perioadă destul de lungă de timp să îmi dau seama cum vreau să sune muzică mea. Ascult foarte multe genuri muzicale şi mă inspiră mulţi artişti!’ .

Alx s-a făcut remarcat pe scena internaţională datorită combinaţiei de stiluri între muzică pop şi soundul latino, astfel vocea Xoniei s-a potrivit că o mănuşă pe această piesă.

Xonia s-a lansat în industria muzicală românească cu super hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzată piesă a anului 2010.

În 5 ani de carieră a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’ au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei şi prima colaborare internaţională cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul ‘I Want Cha’.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata