Breaking news

Xonia a lansat videoclipul piesei Vino înapoi, primul single în română – VIDEO

loading...

Xonia a lansat luni dimineață, videoclipul piesei “Vino Înapoi”, primul single al artistei în limba română, produs în studiourile băieţilor de la Deepcentral.

xonia - vino inapoiÎn această dimineaţă videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina de facebook a cântăreţei Xonia.

“Vino Înapoi” vorbeşte despre toate momentele de rătăcire emoţională, iar mesajul piesei şi interpretarea ne lasă să descoperim latura mai sensibilă a Xoniei.

Videoclipul filmat la finalul lunii decembrie 2014 și completează vizual mesajul piesei.

”Îmi doream o piesă în limba română, dar am aşteptat momentul potrivit! Vino înapoi este o piesă extrem de sensibilă, cântată din inima! Am ales să cant despre toate iubirile neîmplinite, de momentele în care ţi-ai dorit să se întoarcă deşi ştiai că nu se va mai întoarce!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino Înapoi”a fost filmat în Bucureşti în fostul palat al Camerei de Comerţ.

Pentru acest clip Xonia a pregătit o nouă coregrafie de inspiraţie bollywood.

Piesa va avea şi o versiune în limba engleză ce va fi lansată pe piaţă internaţională în colaborare cu un artist de top.

Xonia este născută în Australia şi locuieşte în România de aproximativ 4 ani.

Single-ul de debut, “My Beautiful One”, a fost cea mai difuzată piesă a anului 2010, până în acest moment cântăreaţa a lansat mai multe single-uri ce au intrat în topurile de specialitate.

Piesele “Remember” şi “I Want Cha” au fost licenţiate în mai multe teritorii, iar videoclipurile au fost difuzate de televiziunile de specialitate.

xonia - single - vino inapoi

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata