Breaking news

Viky Red a lansat hit-ul toamnei în România – I Really Do – VIDEO

loading...

Viky Red, artistul cu părul creț, care s-a remarcat la Eurovision România 2012, revine în această lună, în prim planul muzicii românești cu un nou single, pe care vrea să-l transforme în hit.

I really do_artworkDupă ce ne-a încântat auzul cu piese precum ‘Miroase a dragoste de o vară’ sau ‘Vânzător de lumină’, Viky continuă seria lansărilor din acest an cu un nou single: I Really Do.

Este o piesă caldă, pozitivă, care vorbeşte cu tandreţe despre iubire. O declaraţie de dragoste pentru acea persoană specială din viaţă noastră.

Cu toţii am cunoscut persoane care ne-au făcut să ne îndrăgostim, să vrem să ne strigăm din toţi rărunchii iubirea pentru ei. Să ne facă să uităm de noi, să nu ne intereseze nimic altceva.

Este aşa cum spune Viky în refren: I really do, I do love you, I just can’t stop loving you.

It’s all about love cu piesă această. Chiar vreau să transmit un sentiment pozitiv celor care o ascultă. Sper să placă şi sper să aud cât mai multă lume fredonând-o„ spune Viky Red.

Muzica este compusă de Vlad Manolache şi Viky Red, iar textul de Elena Moroşanu, fiind o producţie Fonogram Records.

Viky Red este un artist versatil, talentat şi determinat să facă ceva diferit pe scenă muzicală românească, alături de echipa de la Fonogram Studios.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata