Breaking news

VIDEO | El este “protejatul” Andreei Antonescu! Uite cine este și cum cântă

loading...

Aflat in plina ascensiune, Karym, artistul ce a lansat recent piesa „#suntaici” in care isi face aparitia celebra Andreea Antonescu, dar si artistele – Celia, Mellina, si Yamira, face noi dezvaluiri despre cariera lui.

karym“Protejatul” Andreei Antonescu a vorbit cu sinceritate pentru prima oara despre despre sacrificiile facute pentru cariera. De dragul muzicii, Karym a renuntat la o viata foarte buna in Franta, acolo unde locuia de 1 an impreuna cu fiul lui, pentru a-si indeplini visul din copilarie, acela de a avea o cariera de succes in muzica.

„Muzica înseamnă foarte mult pentru mine. Recent am renunțat la o viață foarte bună în Franța, unde eram stabilit cu fiul meu de mai bine de 1 an, pentru a mă întoarce în țară și a continua pe acest drum… și am ales bine. Cu siguranță vor mai fi sacrificii pe care le voi face pentru a ajunge acolo unde mi-am propus, dar se merită. Fac muzică de când mă știu și am făcut tot timpul ce mi-a plăcut. Am muncit mult, dar cu plăcere. Am ajuns prin propriile forțe până aici și merit ca visul meu să se îndeplinească. (…) Nu am un vis anume pentru 2016, deja s-au întâmplat mai multe lucruri decât am visat vreodată în acest an, vreau doar să reușesc să îmi duc toate proiectele până la capăt. Ca în orice alt domeniu, e foarte greu până când ți se recunosc meritele și până când demonstrezi că meriți aplauze. Asta poate să dureze mulți ani și să aducă multe nopți nedormite. Totul se va întâmpla la momentul potrivit”, a declarat Karym.

Artistul a tinut sa multumeasca si oamenilor care ii sunt alaturi in cariera muzicala.

„Trebuie să mulțumesc multor persoane, în primul rând domnului profesor dirijor Marius Mugur Anghelescu, familiei mele și prietenilor care m-au susținut tot timpul, Mellinei, și persoanei care a făcut cea mai mare diferență în cariera mea și anume Băltărețu Eugen (The Squad PR Agency)”, a adaugat Karym.

Despre inceputurile lui in muzica, Karym a dezvaluit: Primii pași în muzică i-am făcut încă de mic copil, la vârsta de 7 ani am început să activez ca tenor într-un cor local, alături de care am avut parte de turnee în Olanda, Belgia și Austria și am înregistrat două albume. După am participat la diferite concursuri și festivaluri de muzică din țară și nu numai. În 2014, am lansat single-ul „Dangerous”, împreună cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. După acesta au urmat piese precum „Feel my love”, „So beautiful” și „You”, care s-au bucurat de succes în Franța, Grecia, Germania, Polonia și Slovacia. În 2015, piesa „Feel my love” a reușit să urce până pe locul 11 în clasamentul iTunes din Cehia și pe locul 14 în Top 100 iTunes din Slovacia. Pe la începutul anului 2016 am lansat primul meu single în Limba Română, frumoasa baladă “Nu vrei”, în colaborare cu Adrian Țuțu, și la câteva luni după am lansat piesa “#SuntAici”, pe care o promovez în prezent. Am început anul în forță și simt că de acum lucrurile o vor lua pe drumul cel bun. Am atins un prag. Abia aștept să urc, să evoluez. Cred că muzica m-a ales pentru că sincer eu cânt de când mă știu. Și mai cred că te naști așa. O ai în suflet, în vene. Mă trece un fior când mă gândesc la muzică pentru că realizez că este starea mea de spirit. Sunt norocos că fac ceea ce îmi place încă de mic copil și niciodată nu mi-am dorit să fac altceva. Muzica a fost mereu pe primul loc, mai ales de când am urcat pe scena în fața publicului și am simțit acel sentiment de nedescris, acea satisfacție pe care o ai când publicul te aplaudă, devii dependent și vrei să simți asta toată viața. Muzica e ca un drog!

In urma cu o luna, artistul a lansat videoclipul „#suntaici” in care isi fac aparitia Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Yamira, despre care Karym are numai cuvinte de lauda.

„4 oameni extraordinari, 4 oameni care au înțeles mesajul melodiei, 4 prieteni pot spune care au tot respectul și aprecierea mea. Mă bucur extrem de mult că au acceptat să facă mesajul piesei auzit, să îl ducă mai departe. Pe parcursul filmărilor am fost aerian… Nu îmi venea să cred că filmez alături de Celia, Andreea Antonescu, Mellina, și Yamira… Videoclipul a fost regizat de Raluca Năstase și a fost filmat 4K”, a declarat Karym.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata