Vedetele Next Star au făcut show într-un super concert la Romexpo

loading...

Puștii Next Star, cel mai bun talent show din România, destinat copiilor, au făcut show în cadrul unui concert de zile mari organizat la Romexpo, în cadrul Baby Boom.

next star - concert- romexpoMicile talente de la „Next Star” au făcut spectacol, au cântat şi au dansat fără emoţii ca nişte artişti veritabili, în cadrul unuia dintre cele mai cunoscute târguri din Bucureşti, Baby Boom.

Omar Arnaout, Vanessa Marzavan, Rose Marie Lanciu, câștigătorii primelor trei sezoane ale emisiunii „Next Star”, dar și alţi opt foști concurenţi au demonstrat că s-au născut ca să fie pe scenă.

Mişcările naturale, vocile cristaline şi carisma lor au smuls aplauze calde din partea spectatorilor care s-au bucurat de show-ul făcut de cei mici. Evenimentul a fost prezentat de Mini Răzvan şi Mini Dani, Radu Pârvu şi Tudor Voicu, miniaturile prezentatorilor matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Spectacolele au devenit obişnuinţă pentru micile vedete, „Next Star” fiind o rampă de lansare pentru mulţi dintre ei „A fost o poartă deschisă pentru mine, pentru că datorită show-ului am fost astăzi pe această scenă”, a povestit Mara Căptaru.

La “Next Star”, vedetele sunt cei mai talentaţi copii ai României, veniţi să performeze în faţa unui juriu format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, în fiecare joi de la 20.30, numai la Antena 1.

1225 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*