Breaking news

Vali Bărbulescu: Liberty Parade este cea mai bună metodă să fii High fără legale și ilegale

loading...

Vali Bărbulescu  – cel mai cunoscut DJ din România şi realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21– este unul dintre DJii care vor pune muzică pe scenă Liberty Parade, în cadrul celui mai mare eveniment dance din istoria radioului

Pentru Vali Bărbulescu, Liberty Parade este “Cea mai bună metodă să fii high fără legale sau ilegale iar show-ul se vede de pe scenă  “Fantastic! Este cel mai bună imagine pe care o poate vedea un DJ în România. Peste 80 000 de oameni cu mâinile în aer … fuck*n awesome!”.

DJ-ul Radio 21 se va afla pe Liberty Parade Arena, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente la eveniment.

Sentimentul pe care îl ai atunci când eşti pe scena Liberty Parade nu se poate compara cu nimic. Când vezi atâtea mâini ridicate în aer, când vezi cum toată lumea dansează… Sper să ne vedem şi în acest an într-un număr şi mai mare! Hai să sărim de 100.000 de party people!”, spune Vali Bărbulescu.

Liberty Parade este organizat de Radio 21, care va avea loc pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn – Liberty Parade 2012.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata