Breaking news

Valentin Poenariu, puștiul de 13 ani de la Next Star care a uimit țara cu vocea lui, face furori pe internet – VIDEO

loading...

Valentin Poenariu, puștiul care a uimit juriul de la Next Star, după ce a interpretat impecabil piesa Je t’aime a Larei Fabian, a devenit stat național. Videoclipul cu evoluția din emisiune are peste 100.000 de vizualizări pe youtube.

valentin poenariuValentin Poenariu, puștiul de 13 ani din Mioveni a fost revelația emisiunii Next Star din 3 octombrie de la Antena 1, lăsându-i fără grai pe cei cinci jurați.

Valentin Poenariu a reușit să bulverseze juriul de la Next Star atât prin voce cât și prin faptul că este băiat. Încă de la primele acorduri, fără ca aceștia să știe că în spatele paravanului de pânză se află un băiat și nu o fată, Valentin a creat emoție în platou și le-a făcut pielea de găină, juraților.

Lora era ferm convinsă că după paravan este o fetiță micuță și că i-au pus spot luminos ca să pară mai mare.

E fetiță foarte mică și au pus spotul ca să pară foarte mare, clar”, a spus Lora.

După câteva secunde, când pânza a fost ridicată și Valentin s-a arătat la față, cei cinci jurați au rămas interziși și cu gura căscată. Connect-R a început să se închine, Lora era încremenită la fel ca și Nae și Maria Cârneci, în timp ce Pepe a spus: cum sa ne ardă în halul așa mă.

După care, toți membrii juriului savurau la maxim interpretarea lui Valentin. Lora nu mai contenea să spună cât de frumos este tânărul artist din Mioveni.

Maria Cârneci a plâns pe toată durata piesei iar Lora sărea în sus de bucurie spunându-i lui Valentin: Je t’aime.

Ne-a omorât. Vorba Lorei, noi am crezut că este o fetiță și după paravan a apărut apărut vocea asta de înger”, a spus Connect-R la finalul evoluției lui Valentin.

”Măi copile, măi. După ce că ai vocea asta, mai ești și frumos„, a mai spus Lora.

În timp ce Pepe a ținut să sublinieze faptul că: Îmi dau seama cât de bine sună viitorul pentru scenele din România.

Maria Cârneci a aflat cu stupoare că în urmă cu doi ani, Valentin a sunat-o ca să-i ceară negativul al piesa ei, ”Mamă care mi-ai dat viață”, pe care copilul vroia să o cânte pentru mama lui. Valentin a spus că Maria l-a refuzat atunci spunându-i că nu are negativul. Când a auzit asta, Maria s-a ridicat de pe scaun a mers pe scenă l-a pupat pe Valentin și a cântat împreună cu acesta melodia ”Mamă care mi-ai dat viață”, promițându-i că îi va face un negativ special pentru el precizând că i-a făcut și mai mare surpriză cu interpretarea piesei de muzică populară.

Cu evoluția de la Next Star, Valentin ar face-o invidioasă chiar și pe Lara Fabian. Deși a cântat impecabil melodia „Je t’aime”, Valentin Poenariu nu a fost ales de jurați să meargă în finala Next Star. În ciuda acestui lucru, Valentin a cucerit deja inimile românilor și este deja un star.

loading...
3 Comentarii
  1. Robert spune

    Cum poate un talent ca acesta sa fie trecut cu vederea de juriu?

  2. Lorena Loredana spune

    bravoo

  3. Lorena Loredana spune

    bravoo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata