Breaking news

”Ultima secundă”, noul single al trupei Voltaj – VIDEO

loading...

Trupa Voltaj și-a lansat luni, videoclipul la cel mai recent single. Atunci când toamna aduce ploi iar ”sori ar fi niciunde„, Voltaj lansează videoclipul single-ului ”Ultima secundă”.

voltaj - ultima secundaVideoclipul aduce în prim-plan cele două personaje ale scurt-metrajului ”București, te iubesc!„, Kira Hagi și Rareș Andrici, doi dintre cei mai talentați actori ai noii generații, interpreții unei povești de dragoste pline de sensibilitate, o adevărată declarație de iubire.

Ne bucură foarte tare colaborarea cu echipa <București, te iubesc!>. Propunerea a sosit din partea lor și, inițial, se referea la piesă, doar că pe măsură ce proiectul a evoluat, am decis să colaborăm și pentru videoclip„, povestește Călin Goia.

Obișnuită încă din copilărie cu ambiția și performanța, Kira Hagi nu se lasă mai prejos și vrea să egaleze perfomanțele celebrului său tată.

Câștigătoare a unei burse de merit în SUA, fermecătoarea domnișoară, s-a înscris la cursurile de actorie ale Universității din New York, studii pe care le va începe în scurt timp.

Rolul tânărului îndrăgostit este interpretat la înălțime de către Rareș Andrici, câștigător a nu mai puțin de două premii pentru cel mai bun actor într-un rol principal, în cadrul Galei Absolvenților 2013.

Filmările videoclipului s-au desfășurat în București, în ceainărina „Camera din față„, un loc magic al celor mai frumoase povești de dragoste.

Piesa „Ultima secundă”, inclusă pe cel mai recent album al formației, „Dă vina pe Voltaj„, a fost interpretată pentru prima dată în toamna anului trecut, alături de aproape cinci mii de spectatori, în cadrul concertului „Dă vina pe Voltaj„ desfășurat la Sala Palatului din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata