Breaking news

Uddi a făcut un cover după celebra piesă ”Oameni” a lui Aurelian Andreescu – VIDEO

loading...
0 17

Dragoș Udilă, alias Uddi, fost concurent la X Factor România, a lansat de curând un cover după celebra piesă românească ”Oameni”, lansată în urmă cu 30 de ani de regretatul interpret Aurelian Andreescu.

uddi - oameniDupă ce în 2014 și-a Ioptecat vocea alături de Delia Matache și mai apoi i-a spui lui Randi, că Prietena ta e a altcuiva, Uddi a lansat la început de 2015, cover-ul Oameni.

Este vorba de un cover-tribut adus de artist muzicii româneşti autentice şi marilor artişti ai ţării noastre.

It’s all about connecting people. Pentru mine, piesă această este un monument al muzicii uşoare româneşti şi a fost o onoare şi o plăcere să o interpretez. Am făcut piesă asta din suflet, pentru oameni. Jah is love! Să fim mai buni şi mai frumoşi în 2015!”, spune Uddi.

O interpretare actuală a piesei Oameni, a lui Aurelian Andreescu, prin care Uddi îşi manifestă aprecierea şi respectul faţă de muzică bună şi nu în ultimul rând, faţă de oamenii de toate vârstele, genurile, ocupaţiile.

Video-ul care însoţeşte Oameni este o producţie simplă, prin care regizorul încearcă aşa cum spune şi piesa, să surprindă diferite persone în diverse ipostaze, precum şi relaţiile dintre ei – prieteni, iubiţi, părinţi, copii.

Uddi aduce un suflu nou şi personal piesei prin adăugarea unei strofe rap, prin interpretarea originală şi prin instrumentalul actualizat.

Videoclipul piesei a fost filmat în timpul orelor de vârf, la staţia de metrou Unirii, cât şi într-un studio foto, unde au fost surprinse expresii şi momente haioase ale diverşilor oameni care au participat: colegi, prieteni şi invitaţi speciali.

Astfel în videoclip apar: Câtă Dum (Stand Up Comedian), Style The Kid, precum şi pe Iosif Simon (Radio Zu), Mircea Vâlcu și Liza Sabău (Utv) şi Vlad Pârvulescu (Music Channel).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata