Uddi a făcut un cover după celebra piesă ”Oameni” a lui Aurelian Andreescu – VIDEO

loading...

Dragoș Udilă, alias Uddi, fost concurent la X Factor România, a lansat de curând un cover după celebra piesă românească ”Oameni”, lansată în urmă cu 30 de ani de regretatul interpret Aurelian Andreescu.

uddi - oameniDupă ce în 2014 și-a Ioptecat vocea alături de Delia Matache și mai apoi i-a spui lui Randi, că Prietena ta e a altcuiva, Uddi a lansat la început de 2015, cover-ul Oameni.

Este vorba de un cover-tribut adus de artist muzicii româneşti autentice şi marilor artişti ai ţării noastre.

It’s all about connecting people. Pentru mine, piesă această este un monument al muzicii uşoare româneşti şi a fost o onoare şi o plăcere să o interpretez. Am făcut piesă asta din suflet, pentru oameni. Jah is love! Să fim mai buni şi mai frumoşi în 2015!”, spune Uddi.

O interpretare actuală a piesei Oameni, a lui Aurelian Andreescu, prin care Uddi îşi manifestă aprecierea şi respectul faţă de muzică bună şi nu în ultimul rând, faţă de oamenii de toate vârstele, genurile, ocupaţiile.

Video-ul care însoţeşte Oameni este o producţie simplă, prin care regizorul încearcă aşa cum spune şi piesa, să surprindă diferite persone în diverse ipostaze, precum şi relaţiile dintre ei – prieteni, iubiţi, părinţi, copii.

Uddi aduce un suflu nou şi personal piesei prin adăugarea unei strofe rap, prin interpretarea originală şi prin instrumentalul actualizat.

Videoclipul piesei a fost filmat în timpul orelor de vârf, la staţia de metrou Unirii, cât şi într-un studio foto, unde au fost surprinse expresii şi momente haioase ale diverşilor oameni care au participat: colegi, prieteni şi invitaţi speciali.

Astfel în videoclip apar: Câtă Dum (Stand Up Comedian), Style The Kid, precum şi pe Iosif Simon (Radio Zu), Mircea Vâlcu și Liza Sabău (Utv) şi Vlad Pârvulescu (Music Channel).

1016 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*