Breaking news

Concertul Guns N’ Roses de la București, incert

loading...

Concertul trupei  Guns N’ Roses, de la Bucureşti ar putea fi organizat la data stabilită. Se pare că anunțul postat pe contul de Twitter al solistului Axl Rose ar fi un fals, produs de un fan care i-a spart contul de pe site-ul de socializare și ar fi postat informația falsă conform căreia toate concertele trupei au fost anulate. oficial.

guns_n_rosesFestival Republic a fost informat de către managementul trupei GN’R că Guns N’ Roses NU şi-au anulat concertul la Reading & Leeds iar contul de Twitter al lui Axl Rose a fost spart şi toate anunţurile privind anularea concertelor sunt nefondate“, se arată pe site-ul readingfestival.com.

Mai multe site-uri au difuzat, luni, un anunţ apărut pe contul Twitter al lui Axl Rose, potrivit căruia au fost anulate oficial toate concertele trupei din următoarea perioadă, inclusiv cel de la Bucureşti, care ar fi trebuit să aibă loc pe 21 septembrie.

Trupa Guns N’ Roses ar urma să vină pentru prima oară în România, pe 21 septembrie. Concertul face parte din turneul mondial “Chinese Democracy”, şi este programat să aibă loc la complexul Romexpo din Capitală.

În următoarele luni, trupa Guns N’ Roses are urma să suţină mai multe concerte la Londra, Birmingham şi Manchester, dar şi în alte zone din Europa.

Organizatorii evenimentului de la Bucureşti, D&D Entertainment, au declarat că aşteaptă o informare oficială din partea managementului trupei cu privire la informaţia apărută pe contul de Twitter al solistului formaţiei. Totodată, până la momentul difuzării acestei ştiri, nicio informaţie despre anularea concertelor nu a apărut pe site-ul oficial al trupei.

În prezent, trupa Guns N’ Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron “Bumblefoot” Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).

De-a lungul anilor, trupa Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii . Fiecare album Guns N’ Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este “Appetite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata