Breaking news

Trupa Akcent revine pe piața muzicală sub numele de TWO

loading...

Mihai Gruia, fost component al trupei Akcent, i-a acordat un interviu Mirunei la Jurnal pentru copii, unde a dezvăluit că va reveni în muzică în cadrul unei trupe ce va purta numele de TWO.

akcent devine twoDupă mulţi ani în trupa Akcent, multe amintiri, concerte şi şlagăre, Mihai Gruia, fostul component al trupei, are planuri mari pentru anul care urmează.

Artistul a mărturisti Mirunei, la Jurnal pentru copii de la Digi 24, că în curând filmează videoclipul unei piese noi pentru TWO, noua lui trupă.

Two este un proiect nou pe care l-am pornit cu Sorin, tot din formaţia Akcent. Acum facem ceea ce ne-am dorit foarte mult ca şi direcţie muzicală. Fiind doar noi doi putem să ne exprimăm şi să facem exact muzica pe care ne-o dorim. Si asta o să facem la TWO, chiar luna aceasta filmăm un videoclip”, a declarat Mihai Gruia.

Artistul Mihai Gruia, băiatul care “nu avea bani de bilet”, se declară fan al blugilor skinny. Îşi aminteşte amuzat de perioada în care purta mereu blugi evazaţi: Era o perioadă când se purtau , dar nu sunt un fan, chiar mă deranjau, mă loveam când mergeam. A fost o modă. Îmi plac mai mult blugii mai slim.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata