Breaking news

Trupa AC/DC cântă în acestă seară în București

loading...

Trupa rock AC/DC a sosit la Bucureşti în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un avion privat, iar duminică seară vor susține un concert  în Piaţa Constituţiei din Capitală.

PRZ-00090460.000 de persoane sunt așteptate la concertul trupei australiene, dintre care 2000 de cetățeni străini veniți în România pentru concertul legendarilor dela AC/DC. Membrii formaţiei, care a concertat, vineri seară, la Sofia, au sosit la Bucureşti cu un avion privat. În prezent, ei sunt cazaţi la un hotel din Capitală.

Show-ul AC/DC se anunţă a fi unul spectaculos , staff-ul acestora aducând la Bucureşti una dintre cele mai mari scene care se folosesc, în prezent, în concerte.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul concertului formaţiei de muzică rock AC/DC. De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la concert.

Trupa de hard rock AC/DC, înfiinţată în Sydney, în 1973, aduce duminică în Capitală show-ul “Black Ice”, care promovează cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după “Stiff Upper Lip”, susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata