Breaking news

Susan Boyle îi va cânta Papei

loading...
0 3

Nebănuite sunt căile…succesului, chiar și la 40 de ani. Devenită cunoscută în urma unui show tv, din Anglia, Susan Boyle este la un pas de a-i cânta Suveranului Pontif.

susan-boyle-pic-sm-247189641Biserica Catolică din Scoţia vrea ca Susan Boyle, care a devenit cunoscută datorită unei emisiuni de televiziune, să-i cânte Suveranului Pontif în septembrie, când acesta va vizita Marea Britanie, a declarat un purtător de cuvânt al bisericii, citat de AFP.

Papa, va efectua prima sa vizită oficială în Regatul Unit, între 16-19 septembrie, se va întâlni cu Regina Elizabeta II şi va merge şi în Scoţia, unde va lua parte la o slujbă specială, în urma căreia Susan Boyle ar urma să îi cânte.

Cântăreaţa, în vârstă de 49 de ani, a devenit populară datorită participării la emsiunea „Britain’s got talent”, care este o rampă de lansare pentru necunoscuţi. Deşi a ieşit pe locul doi, clipul din emisiune, în care interpreta cântece din comedia muzicală „Mizerabilii” a fost vizionat de aproape 100 de milioane de internauţi pe YouTube.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata