Breaking news

Susan Boyle îi va cânta Papei

loading...

Nebănuite sunt căile…succesului, chiar și la 40 de ani. Devenită cunoscută în urma unui show tv, din Anglia, Susan Boyle este la un pas de a-i cânta Suveranului Pontif.

susan-boyle-pic-sm-247189641Biserica Catolică din Scoţia vrea ca Susan Boyle, care a devenit cunoscută datorită unei emisiuni de televiziune, să-i cânte Suveranului Pontif în septembrie, când acesta va vizita Marea Britanie, a declarat un purtător de cuvânt al bisericii, citat de AFP.

Papa, va efectua prima sa vizită oficială în Regatul Unit, între 16-19 septembrie, se va întâlni cu Regina Elizabeta II şi va merge şi în Scoţia, unde va lua parte la o slujbă specială, în urma căreia Susan Boyle ar urma să îi cânte.

Cântăreaţa, în vârstă de 49 de ani, a devenit populară datorită participării la emsiunea „Britain’s got talent”, care este o rampă de lansare pentru necunoscuţi. Deşi a ieşit pe locul doi, clipul din emisiune, în care interpreta cântece din comedia muzicală „Mizerabilii” a fost vizionat de aproape 100 de milioane de internauţi pe YouTube.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata