Breaking news

Super show pentru părinţi, copii şi bunici la București cu Păpuşile Muppets

loading...
0 13

Păpuşile Muppets, celebrele personaje care îşi menţin popularitatea după mai bine de trei decenii, ajung, în premieră, la Bucureşti, cu cea mai titrată producţie artistică pentru copii, părinţi şi bunici. Spectacolul muzical, „Sesame Street Live – Elmo makes music” va avea loc în dată de 17 noiembrie la Sala Palatului din capitală, începând cu ora 19.00.

Muppets_show_posterSpectatorii se vor putea bucură live de o poveste excepţională, din care nu vor lipsi jocurile interactive şi cele mai cunoscute cântece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz sau country, interpretate într-o manieră plină de originalitate.

Copiii şi adulţii, care au crescut alături de faimosul serial de televiziune „Sesame Street”, sunt invitaţi să se alăture distracţiei alături de faimoasele păpuşi Muppets. Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie sau Telly sunt doar câteva dintre cele 17 personaje ce vor evolua, sub lumina reflectoarelor pe scenă Sălii Palatului, într-un decor fascinant plin de culoare.

Produs de VEE Corporation Production, spectacolul muzical „Sesame Street – Elmo makes music” prezentat de Păpuşile Muppets se adresează întregii familii, dar prin conţinutul educaţional ce contribuie la dezvoltarea cognitivă şi emoţională, show-ul poate fi perceput că un instrument deosebit de util copiilor preşcolari şi elevilor .

Abby Cadabby, „zâna în formare”, pasionată de muzică şi de cântat, decide să îşi întemeieze o trupa pe Sesame Street. Dar există o problema – această descoperă că îi lipsesc toate instrumentele. Ce va face Abby pentru a rezolva această problema? Noii săi prieteni de pe Sesame Street i se alătură şi o vor ajută să descopere „instrumente„ despre care nu nici ştia că există, precum: vase, linguri, capace ale coşului de gunoi sau chiar borcanele pentru dulciuri. Într-o poveste muzicală plină de culoare şi veselie, Elmo şi prietenii săi îi vor învaţă pe spectatori, că oricine poate să cânte şi să compună muzică deosebit de frumoasă.

„Sesame Street –Elmo Makes Music”, un eveniment de la care toţi spectatorii vor rămâne cu amintiri de neuitat şi vor fredona toate melodiile mult timp, după încheierea spectacolului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata