Breaking news

Ştefan Bănică și-a lansat la Europa FM piesa ”Nu e prea târziu”

loading...

Ştefan Bănică şi-a lansat noul single, „Nu e prea târziu” în emisiunea „Europa Express” de la Europa FM. 

Soțul Andreei Bănică a lansat miercuri la Europa FM, un nou single cu care dorește să cucerească inimile fanelor. Ştefan Bănică a fost prezent, în premieră, pentru promovarea single-ului „Nu e prea târziu”, în studioul Europa FM.

“E o piesa de dragoste în care am pus accent pe stare, emoţie şi versuri. Chitara electrică are un sound aparte, vintage, gen anii ’60, iar contrabasul aduce un plus de autenticitate, parfumul specific acelor ani. […] În urmă cu o lună am fost împreună cu trupa mea într-o tabără de creaţie, la munte, pentru a pune la punct piesele noi pentru urmatorul album. Surprinzător este că piesa „Nu e prea tarziu” nu a figurat în repertoriul nostru de acolo, dar când ne-am întors acasă, pur şi simplu s-a întâmplat să vină de la sine, si melodia, si textul. M-am hotărât să lansez aceast cantec, pentru că îl consider binevenit în peisajul muzical actual şi sper să vă placă, să-l fredonaţi! ”, a declarat Ştefan Bănică.

Cântecul se va auzi începând de azi pe frecvenţele radioului din toată ţară şi va fi cântat live la concertul anului din  29 iulie, organizat de Europa FM.

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata