Breaking news

Soprana pop-opera, Ianna Novac șochează din nou pe plan muzical – VIDEO

loading...
Soprana Ianna Novac surprinde cu o noua versiune a celebrei piese “Ederlezi”, cunoscută publicului în interpretarea lui Goran Bregovici.
ianna-novacPe toți cei pe care i-a obișnuit cu sonoritățile de operă, soprana îi va uimi cu o abordare originală, o imbinare pop-rock cu influențe ethno din zona balcanică reprezentative pentru aceasta piesă. Varinta “Ederlezi” a Iannei captivează de la primul și până la ultimul sunet atât datorită interpretării spectaculoase a artistei, dar și a aranjamentului orchestral semnat de Daniel Alexandrescu (K1).
Mi-am dorit foarte mult să introduc această piesa celebră în repertoriul meu. “Ederlezi”este una dintre piesele mele preferate, unde sufletul cântă la unison cu glasul meu. Sper ca varianta pe care am încercat noi să o readucem în fața publicului să aibă cel puțin la fel de mare succes ca varianta originală“, a spus Ianna.
Ianna Novac pregătește lansarea celui de-al doilea album din cariera solo, ce va cuprinde  cele mai frumoase piese din cele mai reprezentative zone muzicale ale lumii, un album multicultural pe care se va regăsi și piesa “Ederlezi”  alături de alte piese celebre cântate într-o maniera pop -opera de Ianna Novac.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata