Breaking news

Simona Nae a lansat cel mai senzual clip al anului 2014 – VIDEO

loading...

Simona Nae încinge vara cu cel mai senzual clip din muzica românească. “Indian Summer” este numele celui mai recent single, al artistei, compus de aceasta împreună cu cei de la Rolla 7.

Simona Nae Indian SummerSimona Nae vrea să rupă topurile în această vară cu un nou single incendiar al cărui videoclip va încinge inimile băieților.

Am compus “Indian Summer” împreună băieţii de la Rolla 7 cu gândul la cele mai frumoase momente din poveştile de dragoste vara, la mare. Mi-am lăsat liberă întreagă mea feminitate, cu toate ipostazele ei- de la “femeia copil”, la cea cu trăiri intense – şi aşa am găsit inspiraţia pentru linia melodică, pentru povestea versurilor şi am creat “Indian Summer”; o piesă despre flirt, libertate, emoţia senzualităţii şi a poveştilor de amor care ard repede, dar pe care nu le uităm aşa de uşor”, a declarat Simona Nae.
Povestea clipului, creată de echipa de scenarişti&consultanţi de coolhunting de la ANTZ, împreună cu regizorul Dan Petcan (cunoscut pe piaţă autohtonă pentru sensibilitatea şi emoţia filmică a clipurilor sale) este una care se concentrează pe şarmul, silueta perfectă, senzualitatea şi feminitatea versatilă a Simonei, dezvăluind o cu totul nouă ipostază a artistei, cunoscută până acum pentru imaginea ei cuminte.

În clipul piesei “Indian Summer”, o producţie Sprint Music şi Cat Music, atitudinea, imaginea şi secvenţele filmice ale poveştii evocă senzualitatea explozivă şi insinuantă a lui Brigitte Bardot, iar Simona recunoaşte că pentru ea, actriţa franceză este “muza absolută”.

Filmarea pentru “Indian Summer” a durat 24 de ore şi în echipa Simonei au fost unii din cei mai cunoscuţi şi apreciaţi profesionişti din piaţă muzicală autohtonă: regizorul Dan Petcan, consultanţii de imagine Antz, directorul de imagine Bogdan Filip, stilista Andra Moga, Aliona Trofim&Ana Mironescu- makeup, hairstyling Chic Salon.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata