Breaking news

Ruben spune “Go Back în Time”, din Peru în România în single-ul de debut – VIDEO

loading...

Originar din Peru şi stabilit în UK, Ruben este un artist nou pe scena muzicală din România, care, impresionat de succesul internaţional al unor artişti români precum Inna, Edward Maya sau Alexandra Stan, a decis să-şi lanseze single-ul de debut în România.

Artwork Ruben - Go Back In Time”Go Back în Time” este o piesă de dragoste, care pune pe portativ şi în versuri sentimentul de nostalgie pe care îl resimţi atunci când într-o relaţie totul s-a schimbat faţă de începuturi, şi evocă lupta pe care cuplul o poartă pentru a-şi salva iubirea. Am ales România că teritoriu pentru debutul meu solo fiindcă sunt atras de cultură ţării voastre, de muzică, veselia şi ospitalitatea românilor”, declară Ruben.

Filmările videoclipului au avut loc într-un studio foto din Bucureşti şi în împrejurimile Capitalei, pe parcursul a 20 de ore, în regia lui Florin G. Botea.

Ruben interpretează rolul unui fotograf, care încearcă să imortalizeze iubirea dintre el şi partenera sa din videoclip, actriţa Andreea Diac.

Ruben Villanueva este un artist de origine peruană, născut şi crescut în Lima. La vârsta de 20 de ani s-a mutat în UK cu afaceri, acolo unde şi-a fondat şi o trupa de rock spaniol, proiect despre care veţi auzi mai multe în viitor.

Acum însă, Ruben a decis să se concentreze pe carieră solo aici. Decizia a fost luată în urmă cu un an, atunci când artistul a venit pentru prima oară în România, ţară de care s-a îndrăgostit iremediabil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata