Breaking news

România s-a calificat în semifinala concursului Euroke de la Budapesta!

loading...

Leyla Salman a calificat România în semifinalele competiţiei Euroke găzduită de Capitala Ungariei.

euroke budapesta 2017Vineri seară, la Budapesta au avut loc calificarile Campionatului European de Karaoke “Euroke” in care Romania a fost pe locul 2 aleasa de juriu si trimisa in semifinala din aceasta seara.

Leyla Salman, o tanara din Bucuresti, se pare ca a uimit publicul si juriul inca de la prima prestatie. Producatorii i-au propus romancei cu origini arabe o multime de proiecte in Spania.

Marina Anghel, sefa delegatiei Euroke Romania este foarte incantata si multumita de locul pe care a reusit sa-l castige cu Leyla la concurs.

Castigatorul din aceasta seara va primi un proiect in Spania la o casa de discuri faimoasa si 1.000 euro. Putem spune ca Leyla a castigat deja o parte din premiu.

Am mers azi la probele de sunet iar publicul din sala care era format din participanti si sustinatorii lor, m-au aplaudat si m-au fluierat. A fost un sentiment foarte placut si am avut o senzatie de castigatoare avand in vedere ca nimeni nu a mai fost aplaudat la probele de sunet“, a declarat Leyla Salman pentru exclusivNEWS.ro.

Daca la Eurovision nu am reusit anul acesta sa obtinem un loc pe podium, poate reusim la Euroke! Euroke este live online pe pagina de facebook Euroke Hungary 2017. In aceasta seara are loc semifinala si finala!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata