Breaking news

Robbie Williams, Marc Anthony şi OneRepublic concertează în 2015 la București

loading...
0 11

Robbie Williams, Marc Anthony şi OneRepublic vor cânta în 2015, pentru prima dată în România, la București. 

Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublicAnul 2015 îl aduce în România pe Robbie Williams, celebrul cântăreț britanic. Acesta va susţine un concert în România în 2015, show-ul va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Marc Anthony, starul muzicii latino, vine pentru prima dată pe pământ românesc. Artistul din America Latină va concerta pe 31 martie 2015, la Sala Palatului din București.

OneRepublic, una dintre cele mai de succes trupe pop-rock ale anului 2014, va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 iunie 2015.

Un eveniment special al anului 2015 pe piaţa concertistică din România este reprezentat de seria de cinci concerte pe care violonistul André Rieu o va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, datorită cererii extraordinare din partea publicului din România. Primele patru concerte sunt programate în perioada 11 – 14 iunie, iar cel de-al cincilea va avea loc pe 6 iunie.

Trupa Toto va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 27 iunie 2015, publicul având ocazia să asculte piese celebre ale formaţiei, precum “Hold the Line” şi “Africa”.

În aceeaşi zi, tot în premieră în România va concerta la Arenele Romane, şi Godsmack, una dintre cele mai celebre trupe de heavy metal din SUA.

Formaţia suedeză Sabaton, una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal şi heavy metal, va concerta, pe 27 ianuarie 2015, la Turbohalle din Bucureşti, cu ocazia lansării noului ei album, “Heroes”. Concertul trupei Sabaton este un warm up party oficial pentru Metalhead Meeting 2015.

Trupa olandeză Epica este primul headliner confirmat pentru ediţia din 2015 a Maximum Rock Festival, care va avea loc pe 16 şi 17 octombrie, în Bucureşti.

Black Label Society va susţine un concert, pe 27 iulie 2015, la Arenele Romane din Bucureşti.

Lacrimas Profundere va concerta la cea de-a patra ediţie a festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2015, în Bucureşti. Alături de formaţia germană vor mai cânta trupele Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Triptykon, Primordial, Dew Scented, Antimatter, Demonical şi Centinex.

Revin în concerte spectaculoase, în România artiști de talie internațională precum Toto Cutugno și David Bisbal

Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 ianuarie 2015. Thomas Anders va veni la Bucureşti alături de formaţia sa, aceasta fiind pentru a doua oară când cântăreţul va concerta pentru fanii români.

Toto Cutugno, cunoscutul interpret al melodiilor “L’Italiano”, “Serenata” şi “Insieme: 1992”, va concerta, pe 27 februarie, la Sala Palatului din Capitală, într-un show unic, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, care va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberanţă şi energie.

Joaquín Cortés, considerat “regele flamencoului”, va prezenta “Gitano”, “cel mai intim spectacol de până acum”, pe 15 martie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti. Alături de opt dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, doi dansatori de flamenco, 17 muzicieni şi opt solişti de flamenco, Joaquín Cortés va reaprinde inimile fanilor săi, într-un spectacol îmbogăţit cu efecte audiovizuale, iar José Feliciano, cunoscut în întreaga lume pentru piesa “Feliz Navidad” (“Crăciun Fericit!”), va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 16 martie 2015.

În urmă cu doi ani, David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat la Sala Palatului că va reveni în România cu un nou concert. Astfel, cântăreţul de muzică latino va susţine un concert în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 martie 2015.

Și cântăreaţa Mariza, supranumită “regina muzicii fado”, va concerta din nou în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 martie 2015.

Richard Clayderman, unul dintre cei mai faimoşi pianişti la nivel internaţional, revine la Bucureşti, pe 26 martie 2015, cu spectacolul “From Paris with Love”, prezentat în premieră mondială, la Sala Palatului, iar cântăreţul Marc Anthony va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 31 martie 2015.

Roxette va concerta, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din Bucureşti, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României, după concertul susţinut în 2011, iar OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 iunie 2015. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formaţiei, intitulat “Native”.

Trupa Europe va susține un concert ce va avea loc pe 11 iunie, la Sala Palatului din Capitală, când fanii din România vor putea asculta piese de pe noul album, dar va include şi toate hiturile formaţiei, precum şi melodii în primă audiţie.

Trupa olandeză BZN va susţine un concert, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 10 octombrie 2015, acesta fiind ultimul show pe care formaţia îl va susţine în România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata