Breaking news

Radu Almăşan a scris o piesă despre cum a fost arestat de poliţiştii americani

loading...

Concertul trupei Bosquito a început cu piesa pe care a lansat-o acum mai bine de un an tot în Garajul Europa FM, “Când îngerii pleacă”.

radu almasan - bosquitoO piesă despre care George Zafiu, gazda concertelor din Garaj, spune că îl trezeşte de două trei ori pe noapte.

Este încărcată pe contul meu de Youtube şi primesc notificări, doamnele mă trezesc noaptea, au lucruri frumoase de spus despre voi şi despre videoclip” explică George Zafiu.

Membrii trupei Bosquito au mărturisit că lucrează la un nou album, “cel mai bun de până acum”, după cum promite solistul, Radu Almăşan. Acest album i-a determinat, de altfel, să ia o decizie importantă: să se mute împreună într-o vilă în care au şi sală de repetiţii şi studio de înregistrări.

Suntem ca o echipă de fotbal în cantonament. Vecinii au concerte gratis” povestesc cei patru. “Între 14:00 şi 23:00 se lucrează. Suntem o echipă unită, altfel se sudează trupa când trăim împreună”, explică Radu Almăşan.

Rezultatele nu au întârziat să apară: aseară au cântat în premieră trei dintre piesele noi, “Omule perete”, “Puiule de om” şi “Babylon”. Ultima dintre ele are o poveste aparte.”Ultima oară când am fost în Los Angeles am fost arestat, să fiu al naibii dacă mai calc pe acolo! Am scris o piesă despre asta, se cheamă Babylon” spune Radu Almăşan. El povesteşte că a fost o altercaţie care a început într-un club şi s-a încheiat cu o bătaie în stradă şi cu intervenţia poliţiei.”Am fost provocat, nu am făcut decât să mă apăr!”. Poliţiştii i-au pus cătuşe şi l-au reţinut şi l-au eliberat după ce au lămurit situaţia, dar artistul a rămas marcat de experienţa trăită acolo.

Din playlistul serii nu au lipsit piesele consacrate ale trupei,“Pepita”, “Două mâini” şi “Marcela”. Publicul, foarte numeros şi predominant feminin, a fredonat hiturile trupei, dar a primit şi noile piese cu mare entuziasm. Numeroşi au fost şi artiştii prezenţi pe scenă, după cum a constatat George Zafiu:” Trompetişti, viori, trombon, sunteţi tot mai mulţi. La ultimul concert din Garaj eraţi 4 băieţi.” “Ţinem ştacheta sus”, i-a dat Radu Almăşan replica.

Ca la fiecare concert din Garaj, Europa FM le-a pregătit o surpriză artiştilor, o caricatură a trupei Bosquito semnată de Laurenţiu Parotă.”Îmi place foarte mult. Eu vreau să fiu Dorin, el arată cel mai bine” a constatat solistul.

Seria concertelor din Garajul Europa FM continuă cu o lansare de album şi un concert live Proconsul, pe 3 aprilie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata