Breaking news

Radio România Muzical împlinește pe 24 martie, 16 ani de existență

loading...

În 24 martie, unicul post românesc de radio dedicat exclusiv muzicii clasice şi de jazz, Radio România Muzical, îşi sărbătoreşte aniversarea a 16 ani.

radio romania muzicalŞi cum Radio România Muzical şi-a obişnuit ascultătorii ca, de ziua sa, să le ofere un cadou, anul acesta cadoul este o nouă versiune grafică a site-ului www.romania-muzical.ro.

Mai uşor de folosit, mai atractivă vizual, noua versiune a site-ului Radio România Muzical păstrează însă atu-urile principale: arhive de emisiuni online (practic toate emisiunile importante ale postului pot fi reascultate pe site), 10 stream-uri on demand, posibilitatea de a reasculta transmisiunile directe internaţionale timp de 7 zile după data emisiei lor în FM, dar şi alte informaţii utile: programul zilei, ştiri din Bucureşti, din ţară şi de peste hotare, interviuri, cronici.

Şi bineînţeles, pe site-ul Radio România Muzical puteţi asculta oricând şi de oriunde unicul post românesc de radio dedicat muzicii clasice şi de jazz, care în FM poate fi recepţionat doar pe o treime din teritoriul României.

Tot în 24 martie, ascultătorii Radio România Muzical au posibilitatea de a reasculta recitalul-eveniment pe care l-a susţinut la Sala Radio pianista germano-japoneză Alice Sara Ott, cu ocazia aniversării din 2012 a aceluiaşi post de radio.

Alice Sara Ott este în prezent unul dintre cei mai apreciaţi tineri pianişti la nivel mondial – recitalul ei a ridicat în picioare publicul aflat în urmă cu un an la Sala Radio.

Recitalul poate fi reascultat duminică, 24 martie, de la ora 11.30 şi cuprinde lucrări de Mozart, Beethoven şi Musorgski.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata