Breaking news

Puștii Next Star, mai talentați decât concurenții X Factor și Vocea României

loading...

Concurenții de la Next Star, de 10, 12 și 13 ani, sunt de zece ori mai talentați decât cei care participă la X Factor și Vocea României. Semn că viitorul muzicii românești sună bine.

concurenti next starAtât în primul sezon Next Star cât și în cel de-al doilea, aflat în desfășurare, s-au perindat copii extrem de talentați care au avut curajul să interpreteze în mod incredibil, piese din repertoriul internațional, extrem de dificile.

Teodora Sava, în vârstă de doar 11 ani, originară din Piatra Neamț, a reușit să smulgă ropote de aplauze de la public și râuri de lacrimi din partea juraților Next Star, după ce a interpretat magistral piesa Listen a lui Beyonce. Cu această interpretare curată și care nu trădează o clipă vocea unei copile de 11 ani, Teodora poate cânta fără probleme pe marile scene ale lumii.

Ingrid Boengiu o olteancă de doar opt anișori, din Drobeta-Turnu Severin a avut cuajul să vină la Next Star și să cânte celebra piesă Lie, ciocârlie. Ingrid a cântat aproape perfect celebra piesă făcută cunoscută în toată țara de Maria Ciobanu.

Cu toate că Teodora și Ingrid au ajuns în finala Next Star din primul sezon, niciuna din ele nu a pus mâna pe marele trofeu.

Omar Arnaout, jumătate român, jumătate libanez, în vârstă de 12 ani a câștigat prima ediție Next Star cu o piesă arăbească care a dat pe spate juriul.

După un sezon de poveste, Antena 1 a lansat sezonul doi al Next Star în mare forță, scoțând la rampă voci, una și una.

Valentin Poenariu, puștiul de 13 ani din Mioveni a fost revelația emisiunii Next Star din 3 octombrie de la Antena 1, lăsându-i fără grai pe cei cinci jurați. Valentin a cântat impecabil celebra piesă a Larei Fabian, ”Je t’aime” și a devenit un star național.

În aceeași emisiune în care a participat și Valentin, o puștoaică de 12 ani din Târgu Jiu, Elena Hasna a făcut ravagii cu o piesă extrem de grea tot din repertoriul Larei Fabian, ”Je suis malade”. Interpretarea incredibilă a piesei a făcut-o să izbucnească în lacrimi pe Lora.

Cu toate că atât Valentin cât și Elena au cântat fără greșeală, nu au fost aleși să meargă în finala Next Star. Însă au primit aprecierile și simpatia românilor care se înghesuie să le asculte evoluția de la Next Star, prin vizionarea înregistrărilor postate pe youtube.

Cele cinci exemple de copii magnifici sunt doar o parte din cei care au concurat la Next Star. Fapt ce ne demonstrează că această competiție tv rezervată copiilor are concurenți mai talentați decât la X Factor și Vocea României.

Teodora Sava – Listen

Omar

Ingrid Boengiu

Valentin Poenariu

Elena Hasna

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata