Breaking news

Pitt Leffer a filmat noul videoclip alături de un malamute superb, la minus 15 grade – VIDEO

loading...

Pitt Leffer, artistul care a renunțat la sutană pentru muzică, ne spune povestea vieții lui în noul single intitulat ”My life”, al cărui videoclip a fost filmat acum câteva zile în Capitală pe un ger de crăpau pietrele.

pitt leffer - my lifeDupă succesul piesei No lies, Pitt Leffer revine în forță în prim planul muzicii românești cu noul single intitulat My life.

Cu un look nou și un nou stil abordat, Pit Leffer se aliniază tendințelor actuale.

,,Cred că e cea mai bună piesă a mea de până acum, cred mult în această piesă și m-aș bucura să ajungă la inimile tuturor” a declarat Pitt Leffer.

Pitt Leffer își spune povestea vieții la minus 15 grade, într-o zăpadă de jumătate de metru alături de un partener de nădejde: Arluk, un malamute superb.

Videoclipul a fost filmat în condiții destul de aspre la -15 grade. Singurul membru al echipei de filmare care s-a simțit în largul lui a fost Arluk, câinele Malamute de Alaska, unul din personajele principale.

Arluk este un campion la propriu, a câștigat foarte multe concursuri. Cine seamănă se adună, campionii. Am colaborat excelent, el s a simțit în largul lui deși a fost zăpadă mare și foarte frig afară”, a declarat Pitt Leffer pentru exclusivNEWS.ro

Piesa My life a fost produsa la Mixton Music de Cătălin Dascălu și Pitt Leffer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata