Breaking news

Phelipe şi Carmen Simionescu dau “Şah mat” muzicii românești – VIDEO

loading...
0 22

Sfârşitul verii aduce cea mai fresh colaborare din industria muzicală. Phelipe şi Carmen Simionescu şi-au unit vocile şi aşa a apărut piesa ”Şah mat”.

carmen simionescu - phelipeCarmen Simionescu, fiica celebrului manelist Adi Minune, se apucă serios de muzică. În timp ce telespectatorii o pot vedea la celebrul show Te cunosc de undeva, fanii muzicii o pot asculta pe fiica lui Minune, cum dă Șah Mat, alături de Phelipe.

“Cu Carmen colaborez foarte bine şi mi-e foarte dragă. Vocea ei a fost cea mai potrivită pentru acest feat. la “Şah mat”. Ea transmite cel mai bine mesajul piesei. Piesa “Şah mat” este compusă de mine, la text am lucrat împreună cu Connect-R, iar la orchestraţie cu Magic Juice. “Şah mat” are toate ingredientele să ajungă hit! Are un text puternic şi un mesaj pe măsură, foarte sincer, cred că o să prindă foarte bine!“ spune Phelipe.

Pentru filmarea videoclipului, regizorul Alex Ceauşu, a ales un loc inedit, pe care niciun artist nu l-a exploatat până acum: Institutul de cercetare din Bucureşti.

Pe Phelipe l-aţi mai auzit pe radio cu piese de succes. “Chiar dacă ai plecat “ (Dj. Rynno & Sylvia feat Phelipe), “Mikaela” sau “Văd cum mă priveşti”, sunt doar câteva dintre hiturile care au fost în heavy rotation pe toate posturile de radio.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata