Breaking news

Phelipe, inspirat de poveștile de dragoste, devine “Rockstar” – VIDEO

loading...

După succesul nebun din 2013, cu piesa ”Chiar dacă ai plecat”, Phelipe și-a lansat primul single din 2014, intitulat ”Rockstar”.

phelipePhelipe spune că single-ul “Rockstar” este o piesă reggae, cu influenţe pop, care cu siguranţă va încălzi inimile tuturor îndrăgostiţilor şi se va auzi toată vara în boxe la mare.

Phelipe are mare încredere în această piesă şi este convins că în scurt timp va ajunge hit. “Am compus această piesă cu gândul la toate poveştile frumoase de dragoste şi la începutul unei relaţii. Ştim cu toţii că începuturile sunt foarte frumoase, dar şi uşor stângace. Exact despre asta e vorba în piesă “Rockstar”: despre emoţie, fluturaşi în stomac şi dorinţa de a stă mereu lângă persoană iubita. ”

Filmările la piesă “Rockstar” s-au făcut într-un decor de vis, pe plajele din Skiathos. Regizorul Florin Botea a venit cu ideea unui clip romantic şi a vrut să expună povestea de dragoste dintre doi tineri cool, care au fugit împreună într-o vacanţă şi au uitat de toţi şi toate.

Phelipe s-a lansat şi s-a impus pe piaţă muzicală în 2010 cu mega hitul “Reason for love” (feat. Nick Kamarera) care a ajuns No. 1 din prima săptămâna de difuzare la radio. În 2012 a atras atenţia presei după ce a filmat alături de Roxana Ionescu pentru videoclipul piesei “Mikaela”, iar anul trecut au filmat din nou împreună pentru piesă “Văd cum mă priveşti”.

În 2013, Phelipe a dominat topurile muzicale alături de colegii săi Dj Rynno şi Sylvia cu piesă “Chiar dacă ai plecat”, piesă pe care a compus-o chiar el.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata