Breaking news

Pepe a lansat hitul verii în România – “Dominicana” – VIDEO

loading...

Pepe încinge atmosfera în această vară în România, un un single ce se anunț a fi piesa anului ”Dominicana”.

pepeA întâlnit o faţă frumoasă şi a dat frâu liber sentimentelor! Dar doar la filmările clipului “Dominicana”, unde atmosfera a fost una incendiară!

Şi pentru că doar lansarea teaserului piesei “Dominicana” a strâns în total peste 20.000 de like-uri, în doar câteva zile, înseamnă că single-ul a fost foarte bine primit de către fanii artistului, iar Pepe a dat din nou lovitura.

Videoclipul pentru “Dominicana” a fost filmat deja în regia lui Larry care a mutat atmosfera fierbinte a Caraibelor la Mamaia pentru o zi, Crema Beach servindu-i drept platou de filmare.

Noul single, “Dominicană”, este compus de către studioul Rolla 7 Production şi Magic Juice. Partea de editare aparţine Sprint Music în colaborare cu Pepe Latin Music.

“Sunt foarte încântată de această colaborare, l-am descoperit pe Pepe ca un artist complet, foarte serios şi implicat în tot ceea ce face. Am avut noroc cu el şi la dans, el dansează foarte bine, m-a condus puţin, pentru că eu mă pierdusem în peisaj. M-a învăţat paşii de baza pentru dansul din videoclip, mi-a zis să stau relaxată şi ot timpul să pornesc cu dreptul. Am avut foarte multe de învăţat de la Pepe cu ocazia acestei colaborări şi o să am în continuare!”, spune Tamy.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata