Breaking news

Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014 – VIDEO

loading...

Dacă jurizarea va fi 100% corectă, Paula Seling și Ovi, cu piesa ”Miracle”, vor reprezenta România la Eurovision 2014, în Danemarca.

paula seling si ovi - eurovision 2014Paula Seling și Ovi nu au rivali în finala Selecției Naționale Eurovision România 2014. Din cele 12 piese selectate în finala de pe 1 martie, ce se va desfășura la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, piesa ”Miracle” este de departe cea mai bună.

Piesa Paulei Seling și a lui Ovi are tot ce-i trebuie pentru a reprezenta cu succes România la Eurovision. La patru ani distanță de la succesul din Norvegia de la Oslo, locul trei cu piesa Playing With Fire, Paula și Ovi pot reedita reușita în finala de pe 10 mai de la Copengaha.

Cei doi vor putea reprezenta pentru a doua oară, România la Eurovision, doar dacă jurizarea din finala națională va fi una 100% corectă și fără mânăreli. 50% din decizie aparține juriului de specialitate și 50% telespectatorilor care pot vota prin televoting, piesa favorită.

Și ca un făcut, cei doi au tras la sorți numărul 1, astfel că ei vor deschide finala Eurovision România de pe 1 martie 2014.

Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt rivalii Paulei Seling și ai lui Ovi, însă piesele cu care s-au calificat în finala Eurovision România, sunt mai mult decât modeste.

Juriul de specialitate și telespectatorii care vor urmări finala, vor trebui să voteze piesa Paulei Seling și a lui Ovi, întrucât cei doi pot presta live fără probleme, piesa este cea mai bună din finală iar succesul din 2010, demonstrează că România va face o figură bună în Danemarca.

Ascultați mai jos, o demonstrație de prestație live, în condiții tehnice nu prea grozave, dar vocile sunt la înălțime.

loading...
1 Comentariu
  1. Ionel Torac spune

    Pentru mine suna a wishfulthinking. <3 #teammiracle.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata