Breaking news

Paula Seling și Ovi Jacobsen vor să reprezinte România la Eurovision 2014 – VIDEO

loading...

Paula Seling și Ovi se înscriu din nou la Selecția Națională Eurovision 2014, cu gândul de a reprezenta România la Copenhaga.

paula serlin si ovi - eurovision 2014Azi s-a dat startul la înscrieri pentru Selecția Națională Eurovision România 2014. Primii care și-au anunțat înscrierea sunt medaliații cu bronz la finala internațională din 2010, de la Oslo, Paula Seling și Ovi.

Dacă în urmă cu patru ani de zile s-au jucat cu focul pe un pian dublu transparent, în acest an, Paula Selin și Ovi speră într-un Miracol.

Miracle este piesa cu care vor să câștige Selecția Națională, desfășurată pe 1 martie 2014 în studiourile TVR. Piesa a fost scrisă de  Ovi Jacobsen, Phillip Halloun, Beyond 51 si Frida Amundsen.

La fel ca și ”Playing with Fire”, noua piesă ”Miracle” este ritmată, are un sound modern ușor de reținut și care place încă de la prima audiție.

În finala de pe 1 martie, vor intra doar 12 piese, alese de un juriu de specialitate. Înscrierile se desfășoară timp de o lună de zile, până pe 15 februarie, iar finaliștii vor fi anunțați pe 20 februarie.

În finala de pe 1 martie  se va vota în sistem mixt: 50% televot și 50% juriu de specialitate. Cel clasat pe primul lor în urma cumulării celor două clasamente, obține biletele pentru Copenhaga.

Prima semifinală internațională va avea loc pe 6 mai, a doua pe 8 mai, iar finala pe 10 mai. Toate vor fi transmise în direct de TVR 1.

Fără a ști cine le sunt competitorii și ce piese se vor înscrie la Selecția Națională, vă întrebăm, ce șanse credeți că au Paula Seling și Ovi să reprezinte România la Eurovision 2014?

În urmă cu patru ani de zile, TVR a organizat doar finala Eurovision 2010, fără semifinale, așa cum se va întâmpla și în acest an. Să fie ăsta un semn pentru Paula Seling și Ovi?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata