Breaking news

Pascovski V a lansat noul single – Believe – VIDEO

loading...

Dupa lansarea ultimului sau release “Go Home” din septembrie, producatorul Roman Pascovski V a lansat noul single, “Believe”, o colaborare impreuna cu Hard Grax, un tanar producator Roman foarte talentat ce a fost semnat recent de label-ul LFTD Recordings din Londra.

Melodia BELIEVE se bucura de un real succes la doar 4 zile de la lansare, ea primind feedback si sustinuta de artisti mari precum : Tiesto | David Guetta | Lost Frequencies | YvesV Laidback Luke | Blasterjaxx | Don Diablo | Promise Land si foarte multe radio-uri din intreaga lume.
“Născut în 1989 în România, Pascovski V este din anul 2013 unul dintre cei mai tineri producători / DJ din țara Romania. Cu adevărat impresionat de fenomenul EDM, el a produs prima piesă numită “ARMED“.

Începând cu anul 2014, are un acord de reprezentare cu faimoasa olandeză de discuri Spinnin’ Records (cumpărată în prezent de Warner Music Group din SUA).

Cântecul său “ARMED” a fost un adevărat succes, fiind regasit in topurile din Statele Unite și Europa de la prima sa zi de lansare, cu feedback de la publicații celebre și DJ / Artisti din TOP 100 DJMAG.
Ulterior, a colaborat cu foarte multi artiști din țara Romania, Statele Unite și Europa.

El se află în prezent în Regatul Unit (Londra) și este unul dintre fondatorii casei de discuri LFTD RECORDINGS.

loading...
1 Comentariu
  1. Claudiu spune

    O melodie incredibila, Felicitari Romanul nostru Pascovski V

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata