Breaking news

Narcotic Sound and Christian D, au filmat videoclipul piesei “VAI” la peste 40 de grade – VIDEO

loading...

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost unul fierbinte atât la propriu, cât şi la figurat pentru Narcotic Sound and Christian D. Celor doi li s-au alăturat atât Mamasita, cât şi alte 15 domnişoare, iar astfel s-a conturat scenariul videoclipului “Vai”.

Plasată într-un spaţiu liber, acţiunea are loc în Narcotic Village, o caravană de rulote în care băieţii, alături de frumoasele lor mamasite îşi trăiesc viaţa, departe de agitaţia oraşului.

Atmosferă a fost una incendiara, atât din perspectiva prezentelor feminine, a scenariului, dar şi a căldurii aproape insuportabile. Am filmat în câmp deschis, unde temperatura depăşea lejer 40 de grade Celsius. Putem spune că a fost cel mai solicitant clip filmat de noi până acum, însă rezultatul a meritat orice efort”, au declarat băieţii.

Noul videoclip captează perfect esenţa acestei veri, în care muzica pierde din duritate şi se îndreaptă spre pasiune, dans şi energie. Single-ul “Vai” se mulează perfect pe acest nou trend, iar clipul va fi unul care va cere să fie revăzut de sute de ori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata