Breaking news

Naomi s-a calificat în finala Eurovision România 2014 – VIDEO

loading...

Naomi, celebrul și controversatul artist român, a reușit să se califice în finala Selecției Naționale Eurovision România 2014.

naomi la eurovisionDupă mai multe încercări eșuate, în care nu a reușit să treacă nici de preselecții, Naomi e în finala Eurovision România 2014. Juriul TVR a selectat piesa interpretată de Naomi, din cele 150 înscrise și validate de comisia Eurovision.

Naomi își încearcă norocul în finala Eurovision cu o piesă în limba română. ”Dacă tu iubești„, este titlul piesei interpretate de Naomi și compusă de Jimi Laco, iar Rareș Borcea a semnat versurile melodiei.

Controversatul artist se va bate în finala de pe 1 martie, desfășurată la Brașov, cu Ştefan Stan feat. Teddy K, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula şi Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra.

Cele mai mari șanse de a merge la Copenhaga, le au Paula Seling și Ovi, cu piesa ”Miracle”. Alegerea reprezentatului României la Eurovision 2014 se va face atât de telespectatori prin televot cât și de către un juriu de specialitate, același care a și ales cele 12 piese finaliste.

Finala Eurovision România va avea loc pe 1 martie 2014, la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

Prima semifinală internațională Eurovision 2014 va avea loc pe 6 mai, a doua pe 8 mai, iar finala pe 10 mai la Copenhaga în Danamarca.

loading...
6 Comentarii
 1. Teodosia Horghidan spune

  BRAVO! NAOMI FELICITARI MULT NOROC

 2. Emilia Gheorghiu spune

  Splendid!

 3. Georgescu Iulia Claudia spune

  Bravo … superba interpretare …

 4. Valentin Butnaru spune

  De acord dar ce ne facem cu …cealalta parte ! B.O.R ce-o zice ?!

 5. Pantelimon Carmen spune

  Bravo Naomy mult noroc

 6. ILONA spune

  Frumoasa melodie, frumoasa interpretare.Felicitari Naomy! Succes!
  Fii surda la rautati, asculta doar ce e constructiv!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata