Breaking news

Morandi şi Inna, în plină iarnă, ne aduc un strop de vară – Summer In December – VIDEO

loading...
0 5

Fanii Morandi au parte de un cadou iarnă această: un nou single, Summer In December realizat în colaborare cu Inna, cea mai cunoscută artista română la nivel internaţional.

Morandi feat. INNA - Summer in DecemberDupă o pauză în care atât Moga cât și Randi au lansat pe piață, single-uri proprii, cei doi artiști revin în muzică sub brandul trupei Morandi cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Inna.

După colaborări cu artişti internaţionali de succes, precum Dj Antoine şi DJ Smash, Morandi continuă seria featuring-urilor cu Inna, artista română care a cucerit topurile internaţionale cu piesele sale. Colaborarea această este cu siguranţă aşteptată de publicul român şi iată că se întâmplă cu o piesă în care vocile lor calde se potrivesc perfect.

Mă bucură colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesă această chiar vreau să va aducem puţină vara în decembrie, aşa cum o spune titlul. Sper să va placă şi să va aducă un moment de bucurie atunci când o ascultaţi. Odată cu lansarea acestui single, va arătăm direcţia în care Morandi se îndreaptă. Ne-am maturizat pe parcursul anilor, atât că imagine, cât şi ca sound şi vă pregătim multe alte surprize” , spune Randi.

Titlul piesei este o metaforă pentru puterea dragostei, care poate aduce soarele şi căldură chiar şi în miezul iernii. Summer In December este o piesă caldă, care vorbeşte despre emoţii, despre iubire, amintiri şi dor.

”Întotdeauna mi-am dorit să aduc vara în sufletele oamenilor, iar când am ascultat pentru prima dată ideea piesei “Summer in December”, am simţit că nu mă mai pot despărţi de ea. Este o mare bucurie să pot colabora cu Morandi, mai ales că ei sunt printre primii artişti români cu care am cântat pe o scenă internaţională. Ştiu cu siguranţă că “Summer în December” atinge suflete, aşa că, va invit să o ascultaţi”, declară Inna despre colaborarea cu Morandi.

Piesa a fost compusă de Randi în colaborare cu Marius Moga şi produsă în studiourile Famous Production.

Summer In December este lansată cu un lyric video, urmând ca videoclipul oficial să fie lansat tot în luna decembrie. Acesta a fost filmat deja la Castel Film, Inna şi Randi având alături doi actori talentaţi, Silviu Mircescu şi Alexandra Poiana, care, în ciuda temperaturilor scăzute de afară au intrat foarte bine în poveste şi au colaborat foarte bine cu regizorul Michael Mircea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata