Breaking news

Morandi și DJ Antoine au lansat single-ul ”Children of the Night” – VIDEO

loading...

Morandi și DJ Antoine și-au dat mâna în plan muzical și au scos pe piața din România, single-ul Children of the Night. O piesă puternică atât ca sound cât și ca mesaj.

morandi - dj antonieChildren of the Night este genul de piesa  care vorbește despre puterea de a rămâne mereu copil, chiar dacă trecerea timpului te maturizează.

Timpul este o unitate abstractă, pe care nu o poți vedea, nu o poți atinge sau simți și de a cărui trecere câteodată uităm. Copilul de odinioară este dintr-o data adult, iar adultul are mai multe chei: cheia de la mașina, cheia de la birou sau de la casă. Deschide multe uși, la propriu și la figurat, însă uită de cele mai multe ori să o deschidă pe cea către suflet, către copilărie.

Aceasta este povestea piesei Children of the Night: una simplă, dar intensă. Este vorba de regăsirea copilului din tine, de a trece prin viață în fiecare clipă cu bucuria sinceră și neobosită a copilului care se joacă.

„Muzica este singura care reușește să unească oameni din puncte îndepărtate ale lumii, atât de diferiți, și totuși la fel, prin idealuri și dorințe. Cred că muzica are puterea să vindece orice: sentimente, boli, suflete și atitudini.”, spune Randi.

Children of the Night este imboldul de care avem nevoie pentru a scoate la iveală copilul din noi, care cu inocență, bunătate și sinceritate poate schimba lumea.

DJ Antoine este cunoscut la nivel mondial pentru hit-urile Welcome To St. Tropez și Ma Chérie. DJ-ul elvețian a intrat de curând în cel mai important DJ top mondial alcătuit de către revista DJ Mag, fiind clasat pe #68.

“Această piesă este foarte aproape de sufletul nostru din două puncte de vedere: pe de o parte datorită mesajului social pe care vrem să îl transmitem, iar pe de altă parte datorită colaborării cu DJ Antoine, un nume cu greutate în lumea muzicii, cu care a fost o adevărată plăcere să lucrăm.” spune Marius Moga despre colaborarea cu DJ Antoine.

Children of the Night va fi inclusă atât pe cel de-al patrulea album al trupei Morandi, cât și pe albumul Sky is the limit semnat DJ Antoine.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata