Breaking news

Mirela Boureanu Vaida s-a calificat în finala Eurovision România 2014

loading...

Mirela Boureanu Vaida, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1 a trecut cu brio de primul test la Eurovision şi s-a calificat în marea finală.

mirela vaida boureanu finala eurovision 2014Mirela Boureanu Vaida se luptă pe 1 martie, la Brașov, pentru biletele care duc la Copenhaga. Piesa vedetei Antena 1, a fost selectată în finala Eurovision România 2014.

Eram în direct, când au început să-mi sune telefoanele, să primesc mesaje încontinuu şi nu înţelegeam ce s-a întâmplat. Toţi cunoscuţii mei ştiu că am emisiune până la ora 16. E o mare bucurie pentru mine, nu mă aşteptam, sincer, şi spun asta pentru că anul acesta concurenţa a fost foarte mare, s-au înscris foarte multe nume deja consecrate. Am visat dintotdeauna să ajung la Eurovision şi n-am crezut că se va întâmpla acum, pentru că totul a pornit dintr-o joacă. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere!” a declarat Mirela.

Alături de Mirela, Paula şi Ovi, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Ştefan Stan feat. Teddy K, The dAdA şi The Zuralia Orchestra vor urca pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la finala naţională a concursului Eurovision 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata